Az elmúlt év márciusában bekövetkezett hóhelyzet hatékonyabb eszközök igénybevételét teszik szükségessé a felelőtlen lakosság megmentésére. Ennek érdekében szovjet hitelből hókotrókat vásárol Oroszországból az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - jelentette be Bakondi György főigazgató. A tárgyalásokat az országos polgári védelmi főfelügyelő folytatta le szovjet barátainkkal. A Magyarországon még csak elvétve alkalmazott járművek havas időben hatékony segítséget nyújtanak az utak szabaddá tételében.

hokotro.jpgAz OKF az egymilliárdos hitel 10%-át humán erőforrásból fedezi, külszolgálatra Szibériába küld tapasztalt magyar tűzoltókat. Újságírói kérdésre a főigazgató közölte: azon vezető beosztású tiszteket, főtiszteket éri ez a megtiszteltetés, akiknek szakmai aggodalmuk terhes a Nemzeti Együttműködés Rendszerében. "Legalább fegyelmet tanulnak" - tette hozzá Bakondi György.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr805768775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2014.01.18. 21:00:42

jajjj...akkor JÖN A HÓÓÓ ! JÖN A HÓÓÓÓÓ !!! MÁRCIUSRA IS IS ÉR ! :)

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2014.01.23. 10:05:05

:) A szovjet emlékműveket meghagyó vidéki önkormányzatok társulásokat alakítva, ilyen hótolókat kapnak az a MAHASZOVKA veteránok baráti körétől és átvállalják az üzemelés költségeit:) youtu.be/A2nC-PaRNmo A katasztrófavédelem ingyenes sms küldő rendszerrel járul hozzá a hatékony üzemeltetéshez.
süti beállítások módosítása