A tűzoltódaruk nemzetközi szépségversenyét tartják Budapesten. A szakmai zsűri egyfelől a járművek méretét, teherbírását, megjelenését pontozza, másfelől azt nézik, egy összetört autó áthelyezését a tűzoltók mennyire művészi módon tudják megvalósítani vele.

faun.jpg

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az ország összes tűzoltódaruját benevezte a megmérettetésre. Ennek érdekében január 18-án hajnalban valamennyi jármű Budapestre érkezett. A darukezelők reggeli váltását - az állomáshelytől való távolság miatt - Uberrel oldották meg.

Hajdu Márton, az OKF szóvivője közölte: Bakondi György belbiztonsági tanácsadó elrendelte, hogy Magyarországon nem történhet baleset, amihez tűzoltódarura lenne szükség, így a versenyen való részvétel az ország mentő tűzvédelmét nem befolyásolja.

Az igazság odaát van:
Tűzoltódarukkal a taxisblokád ellen

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr518285164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása