A kormány társadalmi egyeztetésre bocsátotta az egyes rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasságáról, közalkalmazottai és köztisztviselői munkaköri egészségi alkalmasságáról, a szolgálat-, illetve keresőképtelenség megállapításáról, valamint az egészségügyi alapellátásról szóló 57/2009. (X. 30.) IRM-ÖM-PTNM együttes rendelet módosítását.

A tervezet szerint a katasztrófavédelem hivatásos állományába való felvételnél az alkalmasság vizsgálat a mellső fekvőtámaszban karhajlítás-nyújtás, a hajlított karú függés, a fekvenyomás, a 4x10 méteres ingafutás, a helyből távolugrás, a hanyattfekvésből felülés és a 2000 méteres síkfutás mellett kiegészül a poligráfos vizsgálattal.

A hazugságvizsgáló segítségével a leendő tűzoltóknál a Nemzeti Együttműködés Rendszeréhez való őszinte, teljes elkötelezettséget nézik.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Mókus fedőnevet viselő projekt keretében minden megyei igazgatóságra poligráfot vásárol. A műszer működtetéshez a humán szolgálatvezetőket képzik ki.

Az igazság odaát van:
Visszásság jelzése is üldözendő a katasztrófavédelemnél

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr3812808590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása