A budapesti útlezárások, vágányfelújítások miatti dugók miatt az országos katasztrófavédelmi főigazgató intézkedett a Csillagkapu aktiválásáról. A Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren található Csillagkapun keresztül vonulnak ezen túl a tűzoltók a tűzesetek és balesetek helyszínére. Ezzel jelentősen lerövidül a vonulás ideje, és megvalósul a 15 percen belüli helyszínre érkezés - nyilatkozta Bakondi György tű. altábornagy.

csillagkapu.jpg

A főigazgató arra az újságírói kitérő választ adott, hogy Budapest vagy az ország más területén van-e Csillagkapu, hiszen a teleportálás csak így valósulhat meg, vagy esetleg világegyetem más bolygójára terjesztette ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a hatáskörét.

Az igazság odaát van:

Dugó lesz szombattól két évig fél Pesten

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr615539009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása