A távoli Lappföldről érkező Mikulás december 6-án Budapesten elsőként az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Mogyoródi úti épületéhez sietett. A katasztrófavédelmi főigazgató sok szépet írt neki, például a szakmai vezetésével milyen hatékony rendszerré sikerült átalakítani a korábban nem létező képződményeket. A Mikulás azonban nem talált kéményt a tetőn, mert a nagy ügybuzgalomban a katasztrófavédők véletlenül a sajátjukét is betiltották, és időközben egy SMS-t is kapott arról, hogy a főigazgatói levél valóságtartalmával problémák lehetnek, így a magasból az összes nála lévő virgácsot kiszórta a bejárati forgóajtó elé, majd gyorsan tovább állt, hogy azokhoz látogasson el, akik valóban megérdemlik az éves munkájuk alapján.

okf_mikulas.jpg

Bakondi György főigazgató szomorúan konstatálta a történteket. Pedig hagyományteremtő módon még ajándékkal is készült a Mikulásnak, egy R13-as védőruhát adott volna át neki, mondván, a védőképességében úgy hisznek, mint a kisgyermekek a Mikulás létezésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr395678134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása