Magyarország szolgálatában a biztonságért - ez a Fidesz választási programjának szlogenje, miután piaci áron megvásárolta a katasztrófavédelem jelmondatát. A kormányzópárt 1 Ft-ot fizetett a 2012 óta használt szlogenért, amelytől azt remélik, 4/3-os többséghez segíti őket az áprilisi választásokon. A katasztrófavédelem új szlogenje így mától a "Gyere ki a hóra!", amely aktivitásra buzdítva teljes mértékben kifejezi, hogy a katasztrófák elleni védekezés nemzeti ügy. Az új jelmondatért az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósát 3 millió forintot fizetett a tűzoltóságok dologi kiadásainak terhére.

szlogen.jpg

Bakondi György katasztrófavédelmi főigazgató egyúttal egy R13-as védőruhát ajándékozott Orbán Viktor pártelnöknek, miniszterelnöknek arra az esetre, ha mégsem a terveik szerint alakulnak az országgyűlési választások, az R13 ugyanis garantáltan megvédi őt a leégéstől.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr365808093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása