Dr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  főigazgatója a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgató 54/2013. Intézkedése alapján a katasztrófavédelem tevékenységéről kiemelkedő minőségben és gyakorisággal végzett munkája elismeréseként Katasztrófavédelmi Sajtó Nívódíjjal tüntette ki a Citromlovagok blogot. Az elismerést október 22-én, az október 23-i nemzeti ünnep alkalmából a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon rendezett ünnepségen Dr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója adta át a Citromlovagok főszerkesztőjének.

novidij.jpgA blog még egy hónapja sem üzemel, máris többet tett a katasztrófavédelemért, mint az egész magyar sajtó az elmúlt 10 évben. Nem véletlenül érdemelte ki Dr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  főigazgatója elismerését. Dr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  főigazgatója a főszerkesztőnek a munkájához erőt, egészséget kívánt.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr485592657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása