Uniós projekt keretében fejleszti Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatását a katasztrófavédelem.

A projekt keretében történő fejlesztések eredményeként a katasztrófavédelem olyan korszerű informatikai infrastruktúrával rendelkezik majd, amelynek használatával nem fél órával később, hanem a bekövetkezése előtt fél órával előbb képes lesz riasztani a lakosságot a tűzesetekről és balesetekről. Így megfelelő módon lesz képes ellátni Magyarország lakosságának, valamint a nemzetgazdaság és a nemzeti örökség javainak védelmét célzó tevékenységét.

vesz.jpg

Az európai uniós támogatással megvalósuló projekt révén elért eredmények a teljes katasztrófavédelmi szervezet tevékenységére pozitívan hatnak, az irányításban és a végrehajtásban tevékenykedők mindennapi munkáját támogatják. A beruházásnak köszönhetően korszerű katasztrófavédelmi informatikai rendszer jön létre, amely javítja a veszélyhelyzetekre való reagálóképességet és segíti a döntések meghozatalát.

A MASZOP-1.6.0-15-2016-00023 azonosítószámú projekt támogatási összege 850 millió forint.

Szólj hozzá!

Címkék: vész

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr6913536505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása