A rendkívüli szélsőséges téli időjárás miatt a katasztrófavédelem a lakosság védelme érdekében megtette a szükséges intézkedéseket - jelentette be Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó kazincbarcikai sajtótájékoztatóján.

A következő napokban mínusz 3, a hegyekben akár mínusz 5 fok is lehet, ezért a katasztrófavédelem munkatársai az Észak-magyarországi Regionális Vízművek Zrt.-vel való együttműködésben a forgalmas csomópontokban zacskós meleg vizet osztanak. A tűzoltóságokon elrendelték, hogy 15 percenként jelentsék az ónoseső mennyiségét, és számolják a laktanya előtt elhaladó hókotrók számát.

Bakondi György újságírói kérdésre válaszolva elismerte, az emberek folyamatos rettegésben tartásával is segíteni próbálják a megfelelő hőérzet kialakulását, akárcsak azzal, hogy a katasztrófavédelem az egész ügyet túllihegi.

Az igazság odaát van:
Ha kell a hely valami semmihez sem értő seggnyalónak

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr7712105473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása