Nem igaz, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese, az országos tűzoltósági főfelügyelő, a műszaki főosztályvezető, a revizori főosztályvezető, a revizori főosztályvezető és az ellenőrzési szolgálatvezető a BM Heros Zrt.-ben a szolgálati törvénnyel ellentétben vállalt volna tisztséget. Sőt, ők egyáltalán nem is vesznek részt a BM Heros munkájában - közölte Bakondi György országos katasztrófavédelmi főigazgató a Citromlovagoknak adott villáminterjújában.

A főigazgató szerint az illetőknek valójában az egypetéjű ikreik dolgoznak a BM Herosnál. Azért, hogy a szüleik azonos nevet adtak nekik, nem az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon kell keresni a felelőst.

Az igazság odaát van:
Összeférhetetlenség gyanúja a katasztrófavédelemnél

A bejegyzés trackback címe:

https://citromlovagok.blog.hu/api/trackback/id/tr127337318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása